Friday 9 August 2019

2019 • Sirkus Caliba


Sirkus tuli kylään ja tottakai sitä mentiin katsomaan. Netissä ei näkynyt eläkeläisten lipunhintoja, mutta sain sen euroa halvemmalla kuin aikuiset. Viitasen Reijo ilmestyi myös paikalle. Totesimme, että pomppulinnaa ei näkynyt missään ja että Sirkus Caliban autot olivat saaneet uutta väriä.


Me vanhat herrat astuimme sisälle telttaan. Kiipesimme korkealle takapenkille. Ohjelma alkoi yhtäkkiä ilman turhia löpinöitä, eikä niitä kuulunut jatkossakaan. Menihän se ohjelma läpi ilman juontajaakin, mutta olisi kyllä ollut mukava tietää kuka kulloinkin esiintyy. Ehkä joku ystävällinen sanakin olisi nostanut tunnelmaa.


Ohjelma kesti vain puolitoista tuntia. Siihen sisältyi vartin tauko. Suurimman työn koko näytöksessä teki vanhaan tapaan Klovni Borko. Rola-rola -artistin autonasentaja-asu ihmetytti kunnes kotona luin netistä, että hän olikin Formula 1 -mies. Mutta miksi tupakkamainos haalarin rinnassa?


Koko näytöksen suurin tähti mielestäni oli alakuvassa näkyvä nuori poika, joka esitti ilma-akrobatiaa, samanlainen tyyppi kuin Garcian pojat Sirkus Finlandiassa. Hän hymyili yleisölle koko ajan, hän uppoutui esitykseensä täydellisesti, hän oli taitava ja voimakas, hän elehti kuin maailmantähti!!!! Hän sai illan suurimmat aplodit. Hänestä kuullaan takuulla vielä vuosien päästä, jos hänellä vain intoa riittää ja jos pääkoppa kestää jatkuvat kehut. Kunpa saisin hänen nimensä vielä jostain selville.




.

No comments: