Monday 22 July 2019

2019 • Sorin Sirkus


Kävin eilen Särkänniemen huvipuistossa pitkästä aikaa. Koko niemi on vuosien mittaan täytetty kaiken värisillä terästangoilla ja rautalevyillä. Ilokseni löysin sieltä myös palasen elävää viihdettä. Ulkoilmanäyttämöllä esiintyivät Sorin Sirkuksen nuoret artistit. Tätä esiintymislavaa kutsutaan nykyään Estraadiksi.


Näytös kesti 20 minuuttia. Pidin esityksestä. Olisin katsellut pitempäänkin, mutta ymmärrän että tällaisessa ympäristössä ei asiakasta saa sitouttaa paikalleen liian pitkäksi aikaa. Esiintyjät olivat Sorin Sirkuksen kokeneita Esiintyvät-ryhmän jäseniä. Neljä nuorta vetivät ohjelman varmoin ottein.


Näytös oli hyvä. Jotain kuitenkin puuttui. Joku suupaltti juontaja olisi sopinut ryhmään loistavasti. Samalla olisi levinnyt tietoa Soristakin. Ja esiintyjien nimetkin olisin halunut tietää.


Nuoret artistit valtaavat Särkänniemen Estraadin 4.8.2019 asti joka päivä klo 15 ja 17. Luvassa on ainutlaatuista sirkustaituruutta, joka soveltuu koko perheelle. Samat esiintyjät eivät varmaan joka päivä esiinny, mutta Sorista löytyy kyllä shown tekijöitä enemmänkin. Esityksiin on vapaa pääsy.




.

No comments: