Friday 12 July 2019

2019 • Patrick • Haukkuvat artistit • Barking artists

Pat Clarrison's Hotdogs.

Patrick James Harrison on eläinkouluttaja. Häntä on usein haukuttu, jos ei päin naamaa niin ainakin selän takana. Haukkujat ovat vieläpä omasta perheestä. Hän esittää Pat Clarrison's Hotdogs -nimisen koiranumeron Sirkus Finlandiassa. Taiteilijaperheen artistit pitävät välillä aikamoista haukkumista yllä.

Pip Potaychuk ja Patric Harrison 2019.

Lontoossa syntynyt Patrick on sirkuslainen jo kolmannessa polvessa. Hänen vanhempansa ovat kiertäneet eri sirkusten mukana Euroopassa ja esiintyneet merileijonien kanssa. Hänen isoisänsä ja tämän veli vaudeville-duo Syd ja Max Harrison olivat koomikkoja, jotka esiintyivät ympäri maailmaa.

Vuonna 2003 Sirkus Finlandiassa Patrick esitti merileijonat Claire-äitinsä kanssa.

Patrick esiintyi aiemmin myös merileijonien kanssa, mutta 2000-luvun alusta lähtien koirien kanssa. Hotdog-jengin kiistämättömät tähdet Zora, Vicks, Roxie, Max ja Oliver ovat kaikki löytökoiria ympäri Ranskaa ja Belgiaa. Koirista vain neljä on esityksessä mukana. Viides vielä opiskelee sirkustaidetta. Koirien nimet vaihtelevat lähteestä riippuen. Facebookissa nimet ovat Max, Roxy, Louis and Vinny, kun taas nettisivuilla ne ovat Roxy, Jess, Alf ja Herman. Onpa nimet mitä tahansa, kaikki nämä hullut, pehmeät ilopaketit ovat erinomaisesti koulutettuja. Yli miljoona katsojaa on jo nähnyt tämän valloittavan näytöksen, mukaanlukien TV-showt, sirkukset, teatterit ja jää-showt.

Patrickin isä Peter Harrison esitti Hotdogs koiranumeron Sirkus Finlandiassa vuonna 2003.

Pat Clarrisonin Hotdogsin avustaja Pip Potaychuk aka Philippa Ashley on Cheshiressä, Iso-Britanniassa syntynyt tanssija ja koreografi. Hän opiskeli ja valmistui vuonna 2005 Sir Paul Mc Cartneysin taidekoulussa Liverpoolin esittävän taiteen instituutissa. Hän on toiminut mallina ja tanssinut ympäri maailmaa monien arvostettujen tanssialan yritysten ja näyttelyiden yhteydessä. Hän liittyi Hotdog-jengiin vuonna 2015.

Patrick koirajenginsä kanssa haki palkinnon Monte-Carlon Sirkusfestivaaleilta vuonna 2013.

Tämän vuoden showssa on villiä menoa ja vaarallisia tilanteita.

Kommentit:

Tämä on ohjelmanumero jonka jaksaa katsoa aina vaan uudestaan.
Klabbis 


.

1 comment:

Klabbis said...

Tämä on ohjelmanumero jonka jaksaa katsoa aina vaan uudestaan