Monday, 19 September 2011

Klovni Sebastian


Seppo Tauriainen on aina hymyilevä ja iloinen Klovni Sebastian. Positiivinen ote elämään näkyy myös siviilissä maneesin ulkopuolella. Lasten supersuosikki taikoo, jongleeraa, puhuu vatsasta ja vääntää ilmapalloista mitä vaan. Ja kaikilla on hauskaa – aikuisillakin.

Sebastian aloitti taikuriharrastuksen jo kuusivuotiaana. Ensimmäinen esiintyminen yleisön edessä tapahtui 12-vuotiaana. 18-vuotiaana temppuilusta tuli täysipäiväinen ammatti. Hän on useana vuonna työskennellyt Sirkus Finlandiassa. TV-studiot ovat myös tuttuja esiintymispaikkoja. Keikkoja on ollut myös Kiinassa, Venäjällä, Virossa ja Pohjoismaissa. Viimeksi Klovni Sebastian oli ruotsalaisessa Cirkus Wictoriassa tänä kesänä.

Tiesittekö muuten, että koulrofobia tarkoittaa klovnien pelkäämistä. En tunne asiaa tarkemmin, mutta mielestäni joidenkin voimakkaasti maalattujen klovnien kasvot ovat kyllä pelottavan näköisiä. Esimerkiksi maailmankuulu Lou Jacobs (1903–1992) oli tällainen – kaikella kunnioituksella. Sebastianin maski on lähes olematon hänen rinnallaan.

www.facebook.com/KlovniSebastian
www.taika.tv/sebastian.html
www.cirkuswictoria.se
www.sirkusfinlandia.fi
www.loujacobs.com
.

No comments: