Friday 9 September 2011

Joakimin ensi-ilta


Sirkus Finlandiassa oli eilen koululaisnäytös. Lähes tuhat asiantuntevaa lasta puhkesi monesti suosionosoituksiin, kun Joakim Myllykangas esitti isänsä Klovni Bonbonin kanssa riemastuttavan kirppusirkusnumeronsa. Se oli menestys. Numero sujui elävästi ja oli hauska.

Näytöksessä oli Joakimilla toinenkin numero. Sisarensa Julian kanssa he esittivät Elmerin ja Aatoksen tanssinumeron. Nämä hahmot ovat Sirkus Finlandian tunnuspellejä.

Joakimin vanhemmat Bonbon & Tiina eli  Lasse Nørager ja Tiina Myllykangas ovat nyt toista kautta peräkkäin Sirkus Finlandian mukana. Lasse oli myös 1986 Sirkus Finlandia Juniorissa paussiklovnina. Silloin taiteilijanimi oli Bobon, nyt Bonbon. Valokuvien mukaan perus-ulkoasu ei kuitenkaan ole vuosien myötä paljoa muuttunut.

Samana vuonna tanskalainen Lasse ja suomalainen Tiina tapasivat toisensa. Tiina oli opettamassa sirkuslaisten lapsia Sirkus Finlandiassa. Siitä alkoi yhteinen sirkusura kierrellen ympäri maailmaa sinne tänne suurten sirkusten mukana. Klovnipari on myös palkittu Monte-Carlon kansainvälisillä sirkusfestivaaleilla.

www.klovnenbonbon.dk
www.sirkusfinlandia.fi
.
.

No comments: