Thursday 12 September 2019

2019 • Sirkusmuistoja kerätään • Collecting circus memories


Kerro sirkukseen liittyviä muistojasi ja osallistu muistitietokeruuseen! Minun sirkusmuistoni -keruussa pyydetään niin sirkusalan ammattilaisia ja harrastajia kuin yleisöäkin kirjoittamaan muistojaan. Keruulomake on avoinna verkossa 7.4.–3.11.2019 ja kirjoituksia voi lähettää myös postitse. Muistelutekstit tallennetaan Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistoon.


Keruu toteutetaan yhteistyössä, Sirkuksen tiedotuskeskuksen, Suomen Nuorisosirkusliiton, Sirkus Finlandian ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kanssa. Tarkoitus koota eri-ikäisten ihmisten muistitietoa sirkuksesta eri vuosikymmeniltä. Toivottavasti syntyvä aineisto on mahdollisimman laaja ja monipuolinen! Siirry keruulomakkeeseen tästä.


Summary

Share your memories of the circus and participate in the memory collection! My Circus Memories Collection invites circus professionals and hobbyists as well as the public to write their memories. The collection form is open online from April 7th to November 3rd, 2019 and you can also post. The memoirs are stored in the archives of the Finnish Literature Society.
See more https://www.finlit.fi/fi/arkisto/keruut/minun-sirkusmuistoni#.XXm5-y0gnUI


.

No comments: