Saturday 17 December 2011

Jakob Joulutorilla


Joulutori tuo taas valoa ja vilskettä Tampereen Keskustorille aatonaattoon saakka. Torille on siroteltu yli 50 mökkiä ja kauppiaita tulee Saksasta asti.

Tänä vuonna Joulutorilta löytyy kaksi merkittävää uutuutta. Toinen niistä on hehkuviini. Torilla tosiaan saa ihan aitoa terästettyä glögiä.

Toinen uutuus on sirkus. Tamperelainen Jakobin Sirkus on pystyttänyt telttansa Tampereen Teatterin eteen ja esittää siinä TuliHile-nimistä nykysirkusesitystään. Tulinen ja luminen show on koko perheelle suunnattu klovnerian, jongleerauksen ja fyysisen teatterin keinoin toteutettu joulusatu. Mitä tapahtuu, kun kaksi joulukoristetta herää eloon jouluyönä muiden nukkuessa?

Jakobin Sirkuksella on vielä esityksiä 18.12. klo. 13.00, 14.30 ja 16.00 sekä 21.–22.12. klo 17.00 ja 18.00. Parinkymmenen minuutin mittainen esitys maksaa vain 5 euroa.

Toi vessakyltti – no kai sitä tarvitaan, jos alkaa naurattaa niin, että meinaa pissat tulla housuihin. Niin ja vähän valoja vois olla teltan ympärillä silloinkin kun ei ole esitystä.

No comments: