Saturday 9 May 2020

2020 • Lucky Hell • Miekannielijä • Sword Swallower


Ei oikein stemmaa keskenään tuo nimi Lucky Hell ja tuo ulkonäkö. Kun ammatiksi mainitaan miekannielijä, niin sitten ehkä ymmärtää hiukan paremmin. Burleski ja tuli ovat myös hänen sydäntään lähellä. Esiintymisten lisäksi hän kirjoittaa runoja ja novelleja. Hän rakastaa myös ruuanlaittoa. Ja kuten kuvista näkyy, tatuoinnit on yksi mieliharrastuksista. Hän on maailmalla tunnetumpi varietee-esiintyjänä. Nyt hänet nähdään sirkuksessa vasta ensimmäistä kertaa.


Lucky Hell (s. 3.1.1985) kasvoi nuoruutensa Länsi-Australian Perthissä. Ympäri maailmaa kierrettyään hän päätyi Suomeen ensi kerran vuonna 2007. Lucky Hell on tunnetumpi Suomen rajojen ulkopuolella, ja hänellä on vankka fanikanta maailmalla. Glamouria, korkeita korkoja, naurua ja miekkoja. Näistä aineksista on tehty Lucky Hell; kansainvälisesti mainetta niittänyt miekannielijä. Tässä on varmaankin tämän vuoden perinteisin sirkusnumero.  Sirkus Finlandia jo odottaa Korona-pandemian helpottumista, jotta Lucky Hell pääsisi maneesille esiintymään. Veikkaan, että vastaanotto tulee olemaan hyvin ristiriitaista.


Kommentit:

Hyvä että sai sen pienen ensishokin näin kuvien välityksellä kotituolissa niin voi sitten keskittyä esiintymiseen. Miekannielijää en muista ihan lähivuosina nähneeni joten innolla odotan.
Yrsa Helles 


.

No comments: