Friday 20 November 2020

1980 • Los Carlos • Klovnitrio • Clown trio

Los Carlos, Sirkus Finlandia 1980.

Klovniryhmä Los Carlos nauratti Sirkus Finlandian yleisöä 1980. Tähän suomalaiseen artistiryhmään kuuluivat yhden tiedon mukaan Carlo Bergman, Stefan Bergman ja Jukka Rossi (Kykki). Toinen tietolähde sanoo, että Stefan Bergmanin tilalla oli Pete Nurmi. Eihän tästä ole kuin 40 vuotta, joten kai nyt joku muistaa tämän ryhmän kokoonpanon? Kertokaa.

Sekoitan vielä pakkaa hiukan: Kolme vuotta aiemmin Sirkus Finlandian Hans Conradsen, Kykki ja Jussi ? olivat perustaneet klovniryhmän Los Torvelos. Ryhmä kauppasi itseään sirkustirehtööri Jernströmille, mutta esiintymissopimusta 1977 ei todennäköisesti syntynyt. Eräs kolmas tietolähde kertoo, että juuri tämän ryhmän kokoonpano olisi ollut Jukka Rossi, Carlo Bergman ja Pete Nurmi. Jään jännittyneenä odottamaan jonkun itsevarman henkilön kertovat miten nämä kaksi klovniryhmää oikeesti menivät. 

Carlo Bergman asuntovaununsa ovella treenaamassa.

Kykki eli Jukka Rossi 1984 Sirkus Kalevassa.
1981 Hän oli paussiklovnina Finlandiassa nimellä Kykky.

Stefan Bergman

Kommentit:

––––––––––––––––––––––––
Mielenkiintoista ...
Taina Kopra
––––––––––––––––––––––––
Pete oli valkoinen klovni, en muista esiintyikö Stefan vai oliko pelkästään tuossa mainoskuvassa. Peten vaimo oli kokkina (meillä oli siihen aikaan henkilökunnan ruokala puoliperävaunussa)
Terhi Mlund
––––––––––––––––––––––––

.

No comments: