Tuesday 18 February 2020

2020 • Monte-Carlon Hopeaklovnit • Silver Clowns of Monte-Carlo

Troupe Ayala.

Monte-Carlon Sirkusfestareilla on yksi näytös illassa ja se kestää noin nelisen tuntia. Esitykset hieman poikkeavat toisistaan. Tänä vuonna ensimmäinen esitysilta oli hiukan kuivan tuntuinen, mutta toisena iltana oli jo menoa ja meininkiä. Kunpa Monacon väki huomaisi vielä, että kaikki eivät puhu ranskaa. Kullalla palkituista olen jo kertonut. Nyt katsotaan Hopeaklovnilla palkitut artistit, joita olivat:
• Sergei Nesterov ja hänen tiikerinsä
• Shandongin akrobaattiryhmä
• Troupe Ayala ja Klovni Henry 
The Dandy's venäläisellä aisalla

Sergei Nesterov.

Venäläinen Sergei Nesterov on malliesimerkki nykyaikaisesta domptööristä. Agressiivisuus on poistettu niin eläimiltä kuin kouluttajaltakin. Oli liikuttavan ihanaa katsella, kun valkoiset tiikerit leikkivät lattialla kuin kissanpennut isäntänsä kanssa.

Shandong.

Kiinalainen Shandongin ryhmä ryhmä käsitti parisenkymmentä poikaa ja samanverran tyttöjä. He esittivät viimeisen päälle harjoitetut numerot perinteisillä lautasilla ja hatuilla jongleeraten.

Clown Henry.

Klovni Henry esiintyi kahdessa eri roolissa. Hän oli sekä klovni että hurjapää kävelijä korkealla vaijerilla. Venetsuelalainen Henry Ayala loi sirkusuransa high wire -ryhmässä ja alkoi myöhemmin esiintyä myös klovnina. Nyt nähtiin näytteet molemmista taidoista. Yleisö palkitsi ne taputtaen seisten.

The Dandy's.

The Dandy's venäläisellä aisalla nauratti yleisöä ja pisti välillä haukkomaan henkeä. Venäläinen aisa on aina ollut samanlainen numero, mutta nyt siihen oli saatu uutta ulkonäköä. Jopa aisankannattajatkin olivat mukana omalla koreografiallaan. Hieno numero.


.

No comments: