Saturday, 1 December 2012

Varietee MAGICA ShowPariisin Lidon ja Moulin Rougen monivuotiset tähtiesiintyjät samassa showkokonaisuudessa takaavat poikkeuksellisen upean taikuuden ja taituruudenviihde-elämyksen.

Suomalaisen tuoreen Estraditaikuuden Maailmanmestarin 2012 Marko Karvon meriitit Euroopan johtavissa varieetee-teattereissa ovat ainutlaatuisen arvostetut. Kuuden vuoden esiintymisjakso Lido de Parisin estradilla teki hänestä maailmankuulun ja ehdottoman alansa eturivin taiteilijan. Viime syksyinen London Palladiumin galashown esiintyminen toi taikuriparille maailmanlaajuisen alan johtavien kriitikkojen vahvan arvostuksen ja ylistyksen, heidän ohjelmaansa pidetään eräänä kaikkien aikojen upeinpana kautta maailman, sen todisti myös tämänvuotisella Sirkus Finlandian kiertueella yli 200 0000 suomalaista.

Pariisin Moulin Rougen, Punaisen Myllyn, koomikko ja vertaansa vailla oleva vatsastapuhuja Marc Metral puolestaan tarjoaa avustajineen hykerryttävän hauskoja hetkiä ja kutittaa vatsahermoja runsaanlaisesti kaiken aikaa. Maailmanluokan viihdyttäjä Metral saa myös elävän koirankin puhumaan.

Sulavasti etenevään sekä nopeatempoiseen esitykseen antaa annoksen aasialaista eksotiikkaa, harmoniaa ja käsittämätöntä taituruutta Shanghaista kotoisin oleva taiteilijapari Duo Yingling.

Showesityksen nivoo yhteen tuttuun tapaan kotimaisen stand-up magian taitaja Timo Kulmakko huumorin ja taikuuden keinoin. Esitys on kerännyt aiempia esityskokonaisuuksia vieläkin runsaammin kiitosta katselijoiltaan ja muutamat paikallislehdet ovat tehneet siitä myös ennakkojutun.

Järjestyksessään kymmenes esityskokonaisuus tarjoaa upean ja kaikenikäisiä viihdyttävän monipuolisen shown Helsingissä sekä kiertuepaikkakunnilla. Esitys on jo vieraillut  mm. Oulun ja Kemin kaupunginteattereissa sekä Rovaniemellä, Raahessa, Salossa, Hyvinkäällä. Joulukuun alkupäivinä kansainväliset estraditaiteen huiput nähdään ensi kertaa Imatralla, Kiteellä sekä Joensuun kaupunginteatterissa.

Helsingin esitys on nähtävillä  Bulevardilla sijaitsevassa Aleksanterin Teatterin taianomaisen hohdokkaassa teatterisalissa sunnuntaina 2.12.2012 klo 15, viikon takainen vierailu siellä sai yleisön osoittamaan erityisen voimakkaat ja pitkät suosionosoituksensa koko ryhmälle.

Varietee MAGICAn Show & Dinner -esityksiä nähdään lisäksi vielä legendaarisessa show-ravintolassa Kalastajatorpalla 7.12. ja 8.12. sekä vielä 13.–15.12.2012, näissä kolmen viimepäivien esityksissä on mukana norjalainen eliittitaikuri Finn Jon, Marko Karvo & Vanessa ovat silloin jo  Amsterdmissa valmistelemassa siellä alkavaa esitysjaksoaan.

Lisätietoja: www.magica.fi ja www.upeashow.fi

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: