Saturday 28 April 2012

Sirkus Florentinolla uutta



Sirkus Florentino paranee vuosi vuodelta. Tämän vuoden näkyvin uudistus on uusi teltta. Ajokalusto noudattelee samaa puna-vihreää värimaailmaa. Autojen nupit ovat vihreitä, muut osat punaisia. Karusellia, pomppulinnaa ja kioskivaunua ei vielä näkynyt johtuen ehkä valtavasta kuravellistä, joka  tähän aikaan vuodesta valloittaa kaikki avoimet alueet.

Teltta on valmistettu Bulgariassa. Sen halkaisija on 22,4 metriä. Katsomopaikkoja on 500. Uuden puna-vihreän teltan sisäkatto on tumman sininen ja koristeltu valkoisin tähdin. Ulkopuolella jopa telttanarut ovat vihreät. Aitioissa on (turhankin) leveät tuolit ja katsomossa vanhat lankkusysteemit. Valo- ja äänimies on sisääntulon yläpuolella. Valoja tarvittaisiin lisää ja niitä on kuulemma tulossakin. Kioskimyynti oli nyt sijoitettu sisälle esiripun molemmin puolin. Kieltämättä vesi herahtaa kielelle, kun grillimakkaran tai popcornin tuoksu leijailee nenän ohi.

Sirkusnäytös oli mukavaa katseltavaa. Ukrainalaiset Olga ja Oleg Glavatskiy eli Duo Smile ovat mahdottoman monipuolinen pari. He tekivät kunnioitettavan määrän töitä yhden näytöksen aikana. Ilmeisesti työn saantikin on helpompaa, jos pystyy lonkalta heittämään kymmenkunta erilaista numeroa. Se vaatii kuitenkin hirveästi työtä. Olga on syntynyt 1982 ja Oleg 1977. Heillä on kaksi lasta.

Uuttera pari oli myös ukrainalainen Duo Demayachuk (pitäisi olla kai Demyanchuk?), jotka olivat kaksistaan samassa rhönrad-renkaassa. He tekivät myös rullaluistelunumeron. Mieleen jäi myös monipuolinen artistiryhmä Del Arte, joka jongleerasi, tasapainoili ja taikoi. Hekin ovat ukrainalaisia. Koko ohjelma väliaikoineen kesti vähää vaille kaksi tuntia.


Kommentit:

Uudet valot ja usvakone tulivat.
ST
- - - - - - - - - - - - - --

No comments: