Friday 2 November 2012

MM-linnut


Saanko esitellä! Estraditaikuuden 2012  Maailmanmestaruuden toteuttanut tiimi. Varsinainen lentosirkusryhmä. Kylmäpäisinä he lentävät lähes pimeässä sirkusteltassa mastoja  ja vaijereita vältellen etukäteen suunnitellun lentoradan mukaisesti. Taikuri Marko Karvo ei maneesilla montakaan askelta ota, mutta nämä neitokaiset levittävät illuusion hehkumaan koko katsomon laajuudelta.

Yläkuvassa on Carmen, ryhmän grand old lady, ikää 17 vuotta ja ehdoton linssilude. Aidon sirkusartistin tapaan hänellä on jatkuvasti pakottava tarve esiintyä niin maneesilla kuin sen ulkopuolellakin. Marko Karvon palveluksessa hän on työskennellyt jo 16 vuotta ja esiintynyt lähes kaikkialla Euroopassa.

Esityksen päätähti on Vella. Pääväriltään sininen, kookas Ara on luonteeltaan hyvin määrätietoinen ja mustasukkainen. Ikää on kertynyt jo 12 vuotta, joten melkoinen työura hänelläkin on takanaan. Hän halusi itsestään puolilähikuvan ja nimenomaan oikealta puolelta (alhaalla).

Ryhmän kuopus on punainen Zora (alin kuva). Tyttösellä on ikää kolme vuotta. Hän on ollut mukana vasta muutamissa esityksissä, mutta osoittanut jo olevansa erinomainen lentäjä. Jos Vella ei ole paikalla, Marko Karvo jopa kehuu Zoraa hyvin lahjakkaaksi.

Tässä siis esityksen päätähdet. Lisäksi esiintyvään joukkoon kuuluu Marko ja Vanessa sekä pikkuparvi muita lintuja.



No comments: