Monday 31 August 2020

2020 • Juontajan ulkoasu • Look of the ringmaster


Mark Twainin kerrotaan lausuneen: – Vaatteet tekevät miehen; alastomilla ihmisillä on vain vähän tai ei yhtään vaikutusvaltaa yhteiskunnassa. Kanssaihmiset muodostavat meistä oman mielikuvansa sen mukaan miten olemme pukeutuneet, miten käytäydymme ja miten puhumme. Ulkoasu on ensiarvoisen tärkeä osa varsinkin esiintyvälle taiteilijalle. Artistin työasun pitää sopia hänen esittämäänsä asiaan. Sirkuksen juontajan ulkoasun pitää kuvata sirkusyrityksen tasoa ja ohjelman laatua. Sebastian eli Seppo Tauriainen on toiminut Sirkus Finlandian juontajana muistaakseni vuodesta 2017 lähtien. Tämän vuoden rooliasu sopii hyvin Sebastianille ja hänen roolilleen. Aikaisemmat rooliasut matkivat mielestäni liikaa amerikkalaisten ringmastereiden yliampuvaa värikkyyttä. Nyt strasseilla koristeltu juontajan asu on tyylikäs.

2020

Asut on valmistanut Wriic's Sirkusvaatturi. Kaiken takana on Riikka Heiskanen, joka on jo useita vuosia loihtinut Sirkus Finlandian artisteille näyttäviä esiintymisasuja. Maine on kiirinyt jo ulkomaillekin. Uransa alussa hän toimi useita vuosia ammattiteatterissa. Ensimmäiset ammattikäyttöön tarkoitetut sirkuspuvut tehtiin vuonna 2007. Hänen brändinsä on kasvanut pikkuputiikista yritykseksi, joka tuottaa noin 100 pukua vuodessa.

2019

2018

2017

Kommentit:

Kiitos ku pääsin taas blogiin mukaan.  Uudessa  asussa on  muuten 7 000 Swarovskin  strassia  sekä  4 000 käsin ommeltua helmeä. Eli hommaa on riittänyt.
Sebastian


.

No comments: