Friday 17 July 2020

2020 • Maria Cordwell-Ignatova & Ignat Ignatov


Maria Cordwell-Ignatova & Ignat Ignatov, tytär ja isä, tuovat Sirkus Finlandian maneesille 6.8.2020 alkaen espanjalaistyylisen hevosnumeron, jossa on vaikutteita myös kouluratsastuksesta, ja jollaisia nähdään sirkuksessa vain harvoin. En ole nähnyt tämän numeron harjoituksia, mutta tietäen Ignatovin ammattitaidon, odotan sykähdyttävää elämystä.


Ignat Ignatov poimittiin 14-vuotiaana voimistelukoulusta työskentelemään silloisen Bulgarian valtionsirkukseen. Hän päätyi Valdemar-nimisen hevosakrobaattiryhmän jäseneksi. Myöhemmin Ignatov toimi vuosikausia legendaarisen Circus Barum'n pääeläintenkouluttajana, ennen  siirtymistään Finlandiaan. Hänellä on vankka kokemus useista villi- ja kesyeläimistä. Ensimmäisen kerran nimi Ignatov esiintyy Finlandian ohjelmassa 1995 jockey-ratsastusryhmässä.


Ignatovin perheeseen kuuluu vaimo Sandra Cordwell Sandow ja tyttäret Maria ja Sofia. Tytöt ovat syntyneet sirkuksessa. Vanhemmat ovat opettaneet tyttärilleen akrobatiaa ja ratsastusta. Molemmat tytöt ovat loistavia vikeltäjiä. Maria oli ensi kerran esiintymässä kuusivuotiaana vuonna 2006. Kaksi vuotta nuorempi sisar oli maneesissa ensimmäisen kerran samana vuonna.

Vuonna 2014 isä ja tyttäret harjoittelivat päivittäin.

Ignatov hallitsee monien eläinten koulutuksen, hoidon ja esiintymisen.
Finlandian hevostallit Kaisaniemessa 2015.



.

No comments: