Wednesday 8 July 2020

2020 • Arctic Ensemble • Kesäsirkus • Summer Circus




Ensimmäisen kerran ihastuin suomalaiseen Arctic Ensemble -ryhmään sen esiintyessä Sirkus Finlandiassa 2018. Ryhmän koko oli silloin yli kymmenen nuorta. Nyt heillä on oma Kesäsirkus Kyrön hevosmaneesissa Orimattilassa. Tosin joukko on hieman pienempi Korona-pandemian sekoitettua kaikkien suunnitelmat. Näytöksen tähtiä ovat Ada Forsberg, Anselmi Kaisanlahti, Armas Lintusaari, Orfeo Llewellyn, Minna Pulsa ja Linnea Purontaus. Tunnin mittainen nykysirkusesitys on täynnä jännittävää ja hauskaa toimintaa.

Kyllä autoilijoiden pitäisi huomata nämä.

Cyr niskahierontaa.

Kävin katsomassa näytöksen maanantaina. Paikkavaraus piti tehdä etukäteen sähköpostilla arctic.liput@gmail.com. Paikan päällä lippua maksaessani minulta kysyttiin myös puhelinnumero, jotta Koronaviruksen jäljittäjien työ helpottuisi tarvittaessa. Yleisö ohjattiin paikoilleen yksittäin tai perhekunnittain. Palvelu pelasi joustavasti ja hymyillen. Joka puolella oli siistiä. Baja-majassakin oli käsidesiä. Näytökset jatkuvat vielä ensi sunnuntaihin asti. Istuinpaikat eivät ole numeroituja. Varaukset kannattaa tehdä ajoissa.

Tanssia kireällä vaijerilla.

Shown huipennus Korean Cradle.

Olen vannoutunut klassisen sirkuksen ystävä, jonka mielestä sirkus ei ole sirkus jos mukana ei ole hevosia. Autoa Orimattilassa pysäköidessäni huokaisin kuitenkin helpotuksesta, sillä katsoit minne tahansa, aina näkyi hevosia ja ratsastajia. Maneeseja näytti olevan useampia. Tässä Kesäsirkuksen käyttämässä maneesissa ovat lahtelaiset pitäneet sirkusta aikaisempina kesinä. Heidänkin suunnitelmansa pandemia sekoitti kevätkesällä.

Tää savukone oli hyvä keksintö.



.

No comments: