Sunday, 10 September 2017

Huijarit lipunmyyjinä • Fake ticket vendors


Internetissä on huijareita, jotka myyvät pääsylippuja erilaisiin yleisötapahtumiin ympäri maailman. Heidän kohteenaan on mm. useita sirkuksia. He myyvät pääsylippuja Suomessa ainakin Sirkus Finlandiaan. Ihan selvällä suomenkielellä. Yksi heistä on Viagogo. Hinnat ovat kuitenkin tuplaten kalliimpia kuin oikeat liput. Joku on maksanut lippunsa jopa Tsekin Korunoina. Asiakkaan rahat ovat menneet Kankkkulan kaivoon. Sirkus ei voi mitään tällaisille rosvoille.


On vain kaksi tapaa ostaa pääsylippu Sirkus Finlandiaan:
• Suoraan sirkuksen lipunmyynnistä klo 12–13 ja 2 tuntia ennen näytöstä.
• Internetistä Ticketmasterin sivulta www.ticketmaster.fi/artist/sirkus-finlandia-lippuja/296163 
  tai www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html?language=fi-fi .
Kun ostat liput Sirkus Finlandian lippukioskista saat liput yllä olevan hinnaston mukaisesti. Ticketmaster lisää hintoihin pienen toimituslisän.
Molemmissa lipunmyynneissä saat lisäksi 3,50 euron alennuksen S-Etukortilla tai Veikkauskortilla.


Sotainvalidien Veljesliiton vuonna 1945 perustama Lippupalvelu on toiminut vuodesta 2016 nimellä Ticketmaster Suomi. Se kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain maailmanlaajuisesti noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 30:ssa maassa. Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa.Tarkennus:

Minulle selvisi tänään, että nämä Viagogon hemmot ovatkin ihan oikeita trokareita, jotka ostavat itselleen oikeita lippuja Ticketmasterilta ja myyvät niitä asiakkailleen tuplahintaan. Kun esim. maksat heille 66 euroa saat käteesi aidon Ticketmasterin lipun, jossa hinnaksi on kuitenkin merkitty 33 euroa. Tosin lipun kieli on englantia. Ilmeisesti Ticketmaster ei mahda sille mitään. Kyllähän lippuja saa ostaa ja myydä niitä edelleen, jos joku haluaa maksaa. Sirkuslaisia vain harmittaa se, että Viagogo ilmoittaa usein näytöksen loppuunmyydyksi, vaikka Ticketmasterissa olisikin vielä lippuja jäljellä. Ennen trokarit möivät lippuja tapahtuman sisäänkäynnin lähellä – nyt kauppaa käydään netissä.

Kommentit:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Suosittelen poistamaan tuon viagogo:n linkin sivuiltanne. Sinne linkittely nostaa sen arvosanaa googlen hakutuloksissa. Parasta on siis korkeintaan mainita sivun nimi, mutta jättää linkitys pois. Näin varmistatte että teidän Sirksutanne hakiessa ei ko. sivu tule tulokseksi. 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ei taida paljon auttaa, koska he ovat maksaneet Googlelle, että heidän linkkinsä tulee Sirkus Finlandiaa haettaessa ensimmäiseksi. Linkin yhteydessä lukee sana MAINOS.
Kari
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Sirkus Finlandialla ei ole linkkiä heidän sivuilleen... ja eikä myöskään tule!
Kalle
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

.


2 comments:

  1. Suosittelen poistamaan tuon viagogo:n linkin sivuiltanne. Sinne linkittely nostaa sen arvosanaa googlen hakutuloksissa. Parasta on siis korkeintaan mainita sivun nimi, mutta jättää linkitys pois. Näin varmistatte että teidän Sirksutanne hakiessa ei ko. sivu tule tulokseksi.

    ReplyDelete
  2. Sirkus Finlandialla ei ole linkkiä heidän sivuilleen... ja eikä myöskään tule!
    Kalle

    ReplyDelete

Lähetä kommentti: