Saturday, 30 September 2017

2017 Finlandian ensi-ilta Helsingissä • Finlandia first night in Helsinki

Sirkus Finlandian Helsingin ensi-ilta oli nautinnollinen elämys. Saman ohjelman näin keväällä Karjaalla kiertueen alussa. Varsinkin nuorempien artistien kohdalla nähtiin nyt paljon sulavampi, hioutuneempi ja rohkeampi numero. Muista artisteista yksi on kiertueen varrella siirtynyt pois ja tilalle on tullut uusi ryhmä.


Kirjoittakaa historian lehdille muistiin päivämäärä 28.9.2017. Silloin nimittäin Carl Albert Gustaf Jernström suoritti debyyttinsä Sirkus Finlandian maneesilla monisatapäisen seurapiirin läsnäollessa. Allun numero oli hyvin lyhyt ja selkeä – lähinnä eri variaatioita tutilla vellaamista. Kansa piti näkemästään. Veikkaan, että seuraavalla kerralla näemme tutin tilalla pallot, sitten keilat jne.


Etuteltassa on valokuvanäyttely. Suomalaisten sirkuslaisten kasvokuviin on yhdistetty lisätyn todellisuuden sovellus Arilyn. Kun osoitat älypuhelimella seinällä olevaa muotokuvaa, se alkaa elää puhelimesi näytöllä. Sitä ennen puhelimeen täytyy asentaa ilmainen Arilyn App. Yläkuvassa asiantuntija antaa käyttöohjeita Jyrki Nousiaiselle, joka ymmärsi kuulemma melkein kaiken.


Ratsastusmaneesin keskelle oli tuotu Ignat Ignatovin sirkusvankkurit.


Ensi-illan päätti tuttuun tapaan mahtava ilotulitus Kaisaniemen puistossa.


.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: