Saturday 17 December 2022

2022 • TsigaBoom! • rakenteilla • is being built


Paljon puhuttu TsigaBoom! avataan yleisölle Tapaninpäivänä 26.12.2022 Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa. Tapahtuma on avoinna klo 12–18 joka päivä 8.1.2023 asti. Kyseessä on Tivoli Sariolan ja Sirkus Finlandian ideoima tapahtuma.  TsigaBoom! yhdistää sirkuksen ja tivoliviihteen tavalla, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Onhan tivolien yhteydessä ollut pieniä sirkustelttojakin ja sirkustenkin väliajoilla on kentällä pyörinyt joku lasten ajolaite, mutta nyt on mittakaava ihan toista. Pääsy Messukeskuksen sisätiloihin katselemaan iloista hulinaa on vapaa. Tivolin laitteisiin ja sirkusnäytöksiin peritään erilliset maksut.

Sirkuksen ja tivolin johtajat kertomassa rakennustöiden nykyvaihetta lehdistölle.

Kävin viime torstaina katsomassa miten TsigaBoomin pystytystyöt edistyvät. En ollut koskaan aikaisemmin vieraillut Pasilan Messukeskuksessa. Yllätys oli valtava. Tilaa on yllinkyllin. Korkeuttakin on tarpeeksi isoillekin laitteille. Puolivalmiit rakennelmatkin jo loivat iloista mieltä. Tivoli Sariolan laitteet sijoittuvat halliin 6 ja Sirkus Finlandian sirkusteltta halliin 7. Hallit ovat täysin avonaisessa yhteydessä toisiinsa. Uskon jo nyt, että  tämä tapahtuma ei jää viimeiseksi.

Tivolilaitteiden liput ostetaan täältä tai ennen tuloa netistä.

Sirkuslippujen myyntipiste. Jonotukselta säästyy jos ostaa ne etukäteen netistä.

Sirkuskatsomo puolivalmiina. Maneesin päällä pyöreät trussit, joihin asennetaan valonheittimet,

Halleissa on reilusti tilaa pitää hauskaa vaikka isommallakin joukolla. Ajolaitteet vasemmalta alkaen Hawaii, The Tribe, Waltzer ja Pirata. Eikä tässä tässä vielä kaikki.

Hummeli-virtahevon työnantaja on tivoli ja Aatos-klovni kuuluu sirkuksen henkilökuntaan. Iloisia kavereita molemmat. Liittyyköhän vielä Elmeri-klovnikin mukaan porukoihin?




No comments: