Tuesday 26 November 2019

2019 • Soriferia • Joulushow • Christmas Show


Se oli jälleen elämys. Ihan niin kuin joka talvi. Nautin siitä kaikilla aisteillani, vaikka en pysynytkään juonen mukana. Ja vaikka siinä Joulushowssa ei ollutkaan yhtään joulua mukana. Mutta se osoitti, että pirkanmaalaisilla nuorilla on taitoa ja innostusta esittää huipputason sirkusshow. Hienoa, että Sorin Sirkus pystyy auttamaan nuoria näiden tavoitteiden saavuttamisessa ja saa heidät sitoutumaan tähän harrastukseen. Aion mennä katsomaan sen vielä toisenkin kerran.



Tässä on pieni kavalkaadi kuvia Joulushowsta ilman mitään järjestystä. Ainoastaan tuon ylimmäisen kuvan pistin tarkoituksella alkuun, sillä Soriferian alku oli mielestäni niin loistava ja hätkähdyttävä varsinkin valo- ja äänimaailmaltaan. Soriferia on läpisävelletty näytös eli esityksen musiikki ja äänimaailma on sävelletty tälle näytökselle. Musiikista vastaavat Joona Kukkola ja Juho Fabrin, joka myös esiintyy näytöksessä muusikkona.




Soriferian kaikki esiintyjät ovat tamperelaisen Sorin Sirkuksen nuoria taiteilijoita. Tässä vielä muutama mukana ollut aikuinen:
Käsikirjoitus ja ohjaus: Taina Kopra
Sirkustekninen suunnittelu ja toteutus: Jouni Kivimäki
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Valosuunnittelu: Eero Auvinen
Lavastussuunnittelu: Oskari Löytönen







.

No comments: