Friday 22 June 2012

Hauskaa juhannusta



Yläkuvassa Helsingin Mustikkamaa juhannuksena 1992. Circus Piccolon kiertue loppui sinne kahdella teltalla. Toisessa sirkusta ja toisessa musiikkia. Alakuvassa Circus Piccolo Kittilässä juhannuksena 1990. Teltan sisäänkäyntiä on koristeltu koivuin. Piccolon omisti Sirkus Finlandia. Se kiersi Suomea vuosina 1989–1990 ja 1992. Vetäjinä olivat Texas eli Jan Eklund ja Terhi Moilanen-Eklund.

Tasan vuosi sitten tein päätöksen julkaista joka päivä ainakin yksi sirkusaiheinen valokuva ja kirjoittaa siihen kuvateksti. Onnistuin aika hyvin. Tässä lopussa tuli vähän lipeämistä, kun jouduin melkein kahdeksi viikoksi sairaalaan ja  lääkärit pistivät sisääni sen verran huumetta ettei tietokone pysynyt enää hyppysissä. Jatkan toki kirjoittamista edelleen, mutta tahti ehkä laantuu nyt vähäsen.

Olen ollut onnellisessa asemassa materiaalin saannin suhteen, sillä käytössäni on ollut muutamia alan harrastajia, joita ilman tämä blogi ei olisi onnistunut. Lisää kuitenkin tarvitaan. Jos sinulla on jotain sirkukseen liittyvää, niin kerro ihmeessä. Kerrotaan siitä muillekin.

Tässä vuoden aikana näitä sivuja on kurkattu 45 000 kertaa. Tuplataan se ensi vuodeksi!


No comments: