Monday, 28 November 2016

Sorin Sirkus • Joulushow • Xmas Show


Sorin Sirkuksen Joulushow aloittaa aina Joulun odotuksen. Se on ollut joka vuosi myös loisteliaampi kuin edellinen. Niin nytkin. Show meni ensi-illassa läpi ilman näkyviä kompurointeja ja kömmähdyksiä. Arvaan, että jokaista esiintyjää jännitti hirveästi, mutta kaikki vain hymyilivät ja selvästi näki, että he nauttivat esiintymisestään. Hämmästelen miten nuori harrastajajoukko on saatu tekemään tuollainen esitys, jonka rinnalla muutama ammattilainenkin jää toiseksi. Kiitos ihanasta näytöksestä.


Sorin Sirkuksen Joulushow Enigma on nähtävissä Tampereella 8.1.2017 asti. Loppuunmyytyjä näytöksiä on jo aika paljon, joten pitäkää kiirettä. Sorin Sirkuksen saliin mahtuu 440 henkeä. Katsomo on rakenteeltaan melko jyrkkä ja kaikilta paikoilta näkee hyvin. Katsomo on rakennettu kohtisuoraan näyttämön eteen. Muistan joskus aikaisemmin, kun katsomo oli jaettu kolmeen sektoriin, niin näyttämön sivuilla istuneilta jäi monta temppua näkemättä. Nyt sitä ongelmaa ei ole.


Sorin Sirkuksen kahvilassa tapasivat myös Sirkus Finlandia ja Jakobin Sirkus. Vasemmalta Carl-Gustaf Jernström, Leena Jurvakainen, Petteri Jakobsson, Carl Johan Jernström, Maiju Heikkinen ja Björn Gammals. Niin – ja Petterin kantolaukussa on tietysti Pihka.

No comments:

Post a Comment