Saturday 23 March 2024

2024 • Lumous • Sirkusvarieté • Circus Variety


Kaiken takana on taikuri, jonglööri, akrobaatti Hannu Juntunen. Taikapiiri palkitsi hänet viime vuonna Vuoden Taikuri 2023 -arvonimellä. Taikureiden Euroopan Mestaruuskilpailuissa vuonna 2021 Juntunen voitti sarjassaan hopeaa. Samana kesänä hänet palkittiin Italiassa Bacchetta Magica d'Oro -palkinnolla.


Lumous Sirkusvarieté aloitti kiertuetoiminnan viime vuonna. Tänä vuonna mennään jo uudella ohjelmalla. Kiertuelistassa on tällä hetkellä 9 paikkakuntaa. Täällä Tampereella he olivat Tuulensuu Palatsissa kaksi päivää. Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi loistavasti. Hienoa, että variete-kulttuuri on nousemassa taas suomalaisten suosioon. Euroopassa sitä on runsaasti.


Näytös ruokailun jälkeen oli yleisön mieleen. Se kesti väliaikoineen noin puolitoista tuntia. Juntusen lisäksi lavalla olivat mm. Saila Jantunen eli Miss Divane löysällä nuoralla, Hanna Närhisalo Cyr-renkaan kanssa ja pariakrobatiaa esittivät Ira Oinonen ja Jere Virta. Tai oikeastaan koko seurue oli lavalla yhdessä melkein koko ajan. Toivottavasti nähdään ensi vuonnakin.





.

No comments: