Saturday 4 September 2021

2021 • Pat and Pip Hotdogs


Pat and Pip Hotdogs lukee Sirkus Finlandian ohjelmalehdessä. Sirkuksen nettisivuilla nimi on Pat and Pip Clarrison’s Hotdogs. Jossakin on käytetty taiteilijanimeä Pat Clarrisons Comedy Hotdogs. Oli miten oli. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kaiken takana ovat englantilaiset Patrick James Harrison eli Pat ja Pip Potaychuk eli Philippa Ashley. Tietysti ryhmän tärkein osa on ympäri Eurooppaa koirasuojista pelastetut meluavat, iloiset koirat. 


Koska Pat on kotoisin show-bisnesperheestä, jonka isoisä oli yksi osa kuuluisaa komedia-vaudeville-duoa, Syd ja Max Harrison, oli luonnollista, että Pat jatkoi perheensä jalanjälkiä. Esityksen on nähnyt jo miljoonat katsojat, mukaan lukien jotkut maailman suurimmista tv -ohjelmista, sirkuksista, teatterista ja jäänäytöksistä. Patrick esiintyi aiemmin myös merileijonien kanssa, mutta 2000-luvun alusta lähtien koirien kanssa.


Pip on suorittanut BA Honours -tutkinnon Sir Paul Mc Cartneyn esittävän taiteen koulussa "LIPA" (Liverpool Institute of Performing Arts). Hän on toiminut mallina ja tanssinut ympäri maailmaa monien arvostettujen tanssiryhmien ja -esitysten kanssa ammattitanssijana ja koreografina. Hän liittyi Hotdog-jengiin vuonna 2015. Sirkus Finlandiassa hänet nähdään myös Elite Showgirls -ryhmässä.




.

No comments: