Saturday, 23 January 2016

Nuorison Taidetapahtuma 1989 | Youth Art Festival


Nuorison Taidetapahtuma järjestettiin 1989 Salossa ja tapahtumapaikkana oli tietenkin myös Sirkus Finlandian teltta. Vanhojakin herroja liikkui paikalla. Eihän nuoriso voi ilman heitä mitään järjestää. Ja herroja myös kuvattiin.


Taidetapahtuman sirkusjaoston puheenjohtaja Markku Aulanko, tuomaristossa ollut Viihteen Veteraanien puheenjohtaja Jukka Santanen ja Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sauli Niinistö. Tehtävät ovat sittemmin muuttuneet. Aulanko järjestelee arkistojaan Mansen kellareissa, Santanen taikoo taivaallisilla estradeilla ja tasavallan presidentti Niinistö pitelee Uuden Vuoden puheita jossain siinä välissä.


Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sauli Niinistö, opetusministeri Christoffer Taxell, Suomen Nuorison Liiton puheenjohtaja Aaro Harju ja opetusministeriöstä esittelijä Olli Saarela kädessään Finlandian ohjelmalehti.


Sauli Niinistö tuo järjestävän paikkakunnan tervehdyksen Sirkus Finlandian teltan yleisölle.


Salon kaupungin Sinisessä talossa tarjoamassa iltatilaisuudessa vasemmalla Esiintyvät Taiteilijat ry:n puheenjohtaja Viljo Korpela, keskellä Aaro Harju ja oikealla Sauli Niinistö.

No comments:

Post a Comment