Thursday, 10 July 2014

Trio Europe 1997


Sirkus Finlandian ohjelmalehdessä 1997 ei ole minkäänlaista mainintaa Trio Europe -jonglööriryhmästä. Lukuisat valokuvat kuitenkin kertovat sen esiintyneen suurella suosiolla. Ryhmään kuuluivat Natascha Jarz, Carlo Jarz ja Carl Johan Jernström. Ilmeisesti tämä ryhmä on koottu yllättäin ohjelmalehden painatuksen jälkeen. Yläkuva on Ylä-Karjala -lehdestä 28.6. ja alakuva Pohjois-Karjalasta 3.7. Mauri Nevalaisen kuvaamana. Ilmeisesti helle oli yllättänyt alakuvassa, kun maneesipojat ja orkesteri ovat paitasillaan. Orkesterin taustakangaskin on vaihdettu.

Ohjelmalehteen oli merkitty Kalle Jr, Suomen nuorin ammattijonglööri. Sinne oli myös merkitty Natasha, hula-hoop. Jäivätköhän nämä numerot pois, kun tilalle tuli Trio Europe.

Carlo Jarz toimii tänään maneesimestarina Sirkus Finlandiassa. Hänen sisarensa Natascha esiintyy alpakoiden kanssa Cirkus Olympiassa Ruotsissa. Calle Jr jongleeraa edelleen ja siinä ohessa hoitaa johtajan hommia Sirkus Finlandiassa.

Muuten – seuraavana vuonna lokakuussa 1998 Calle Jr osallistui Varsovan kansainvälisiin sirkusfestivaaleihin ja nappasi sieltä toisen sijan jonglöörinumerollaan.


No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: