Thursday, 3 May 2018

2018 The Robles • High WireSirkusnäytöksen voimakkain numero esitetään aina viimeisenä. Se jää vahvimmin katsojan mieleen. Tämä numero jää vaikka se esitettäisiin ensimmäisenä. Sirkus Finlandian tämän vuoden suurin sensaatio on kolumbialainen The Robles korkealla vaijerilla. Ryhmään kuuluu kolme naista ja neljä miestä. Huippukohta on heidän muodostamansa kolmekerroksinen pyramidi, joka kulkee vakaasti mastolta toiselle korkealla teltan kattoa hipoen. Ja latinoveri näkyy. Hymy on herkässä. On nautinnollista nähdä taiteilijoita, jotka eläytyvät työhönsä tosissaan.


Turvaverkon sijaan he käyttävät isoa ilmapatjaa maan tasolla. Se onkin katsojaystävällisempi ratkaisu mahdollisiin vahingossa putoamisiin. Löysin harmittavan vähän tietoa The Robles -ryhmästä. Samalla yhteisöllä on liikkeellä myös surmanajoryhmä samalla nimellä. Tämä panee ajattelemaan, että onko näitä ryhmiä useampiakin liikkeellä maailman sirkuksissa, samaan tapaan kuin Diorios surmanajajilla. Ehkä se selviää jossain vaiheessa.Kommentit

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Tämä oli kyllä aivan huikea numero!
Kalervo Auvo Auvinen
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Heidän pomollaan on ainakin 2 ryhmää: toinen Suomessa ja toinen Sveitsissä.
Maria Jernström 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Parhaimmistoon kaikista koskaan näkemistäni numeroista menee kyllä tämä.
Kari, loistavia kuvia.
Yrsa Helles 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Robles-ryhmän korkean vaijerin numero oli sirkus Kronen tämän vuoden tammikuun ohjelmassa. Ryhmässä oli -aivan kuten nyt Finlandiassa - neljä miestä ja kolme naista. Ryhmä koostui käsittääkseni osittain eri henkilöistä kuin nyt Finlandiassa. Ryhmän miehillä oli tuolloin kakkosnumerona surmanajoesitys.
Peter Lindfors
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

.

1 comment:

  1. Peter Lindfors4 May 2018 at 16:09

    Robles-ryhmän korkean vaijerin numero oli sirkus Kronen tämän vuoden tammikuun ohjelmassa. Ryhmässä oli -aivan kuten nyt Finlandiassa - neljä miestä ja kolme naista.Ryhmä koostui käsittääkseni osittain eri henkilöistä kuin nyt Finlandiassa. Ryhmän miehillä oli tuolloin kakkosnumerona surmanajoesitys.

    ReplyDelete

Lähetä kommentti: