Monday, 3 October 2016

Heidi Mary • lentävä luistelija • flying skater


Heidi Mary valloittaa maailman sirkusareenoita yksi toisensa jälkeen tanssien ja luistellen, jäällä tai maneesilla. Takana ovat mm.: Sirkus Finlandia 2014, Circus Berlin on ice 2014, Cirkus Dannebrog 2015, Offenburger Weihnachtscircus 2015, Circus of the Streets 2016 . . . Heidi Maryn nimi löytyy Sandor Donnert Agency'n listoilta. Seuraava merkittävä areena on Zippos Circus Lontoon Hyde Park Winterwonderland'ssa.

Alla kuva viime talvelta Hyde Parkista. Zippos Circus on mahtavan kokoinen teltta. Saman katon alla on sekä etuteltta kioskeineen että esiintymisareena. Sisäänkäynti kuvan vasemmasta reunasta. Yksi neljäsosa telttaa on ensin odotushallia, josta sitten siirrytään näytöspuolelle. Voi kun pääsis joskus katsomaan tuon teltan pystytystä.


Heidi Mary on oikealta nimeltään Heidi Latva. Hän valmistui Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalta 2013. Heidi pärjää suomella ja englannilla. Ranska, espanja ja ruotsi ovat hiukan heikompia.

Pistän tähän alle vielä pari kuvaa, jotka näyttävät millaisen muodonmuutoksen Heidi koki ensimmäisen kesäkiertueensa aikana Sirkus Finlandiassa 2014. Heidin esitystä säesti laulullaan yksi sirkusmaailman suurista tähdistä, klovni Totti Alexis. Numero oli kaunis. Ensimmäiset päivät Heidi esiintyi – ei nyt ihan mutta melkein – arkivaatteissa. Kauden lopussa tämä sievä ankanpoikanen oli muuttunut säihkyväksi ja energiseksi sirkusprinsessaksi. Ja sellaisena hän kimaltelee edelleen. Enkä tarkoita pelkästään esiintymisasua. Kertovat, että tänään Heidin varmuus on lisääntynyt, musiikki on uusi ja numerossa on paljon uusia juttuja. Heidi itse sanoo: –Numero on nyt enemmän minun näköinen kuin koskaan aikaisemmin. Oma tyyli on löytymässä.
.

No comments:

Post a Comment