Tuesday, 12 May 2015

Sirkus Florentino ohjelma 2015 – Program


Kävin katsomassa Sirkus Florentinon esityksen Pirkkalassa. Joka vuosi Florentino näyttää paranevan. Monipuolinen koko perheen ohjelma oli rakennettu kokoon yllättävän pienellä artistijoukolla.
Suuri työrupeama oli perhe Glavatskiyllä. Olga Glavatskiy esitti air silk -numeron, klovni Oleg esitti Teräsmiehen ja oli taidemaalarina, yhdessä he esittivät nopean vaatteidenvaihdon, veitsenheittoa ja polkupyöräilyä lasten kanssa ja poika Alex esitti numeron löysällä vaijerilla. Siis seitsemän numeroa.
Toinen ahkera esiintyjä oli Miss Rafaela. Hän esiintyi ensin ara-papukaijojen kanssa, sitten hän kävi ravintolassa hevosensa kanssa, siinä välillä hoidettiin väliajan ratsastukset maneesilla, sen jälkeen kouluratsastusta ja lopussa komea koiranumero.
Tämän vuotisen ohjelman aloitti tsekkiläinen Kelly Joo, sievä hulavanne-jonglööri. Parhaimmillaan renkaita oli ilmassa seitsemän kappaletta. Kelly on Allan Kellnerin vaimo ja yhdessä he esittivät kaksi ilma-akrobatia-numeroa ammattimaisin ottein, pystytangossa ja hihnoissa.

Miss Rafaela

Selkäpiitä raapiva jännitystä ei katsojille tarjottu. Kuitenkaan pettymyksiäkään ei tämän vuoden ohjelmasta löytynyt. Ara-papukaijojen esiintymistä ilma-akrobatian yhteydessä heti papukaijanumeron jälkeen en oikein ymmärtänyt.
Minun mielestäni paras numero oli Miss Rafaela valkoisten koiriensa kanssa. Mieleen tuli vanhan ajan jääkarhunäytökset ja nykyajan leijonaesitykset.
Todella iloinen yllätys oli Alex. Nuori poika teki löysällä vaijerilla temput, joihin monikaan ei pysty. Kaiken lisäksi hän hymyili ja näytti iloiselta. Hän selvästi nautti esiintymisestä. Jos hänellä vain intoa riittää ja ego kestää, näemme ihmeitä tulevaisuudessa.
Taidan katsoa uudestaan tämän ohjelman kun tulevat Tampereelle. Lisää kuvia löytyy täältä.

Alex

.

2 comments:

  1. Ainut huono puoli esityksessä oli se, että suurin osa numeroista oli mukana jo edelliskesän kiertueella. Vain muutama uusi numero. Uusia kävijöitä se ei haittaa, mutta jokavuotisia kävijöitä se voipi haitata.

    ReplyDelete
  2. tänään oltiin ja ei ikinä enää mennä!! pelle tais olla humalassa kun pyysi pikkutyttöä sanomaan yleisölle "haloo homot" ja pari kertaa tuli sanottuu "perse"!!! tuollaista kielenkäyttöö en ois osannut odottaa sirkuksessa.

    ReplyDelete

Lähetä kommentti: