Tuesday, 2 September 2014

Keravan Sirkusmarkkinat


Ensi viikonloppuna 6.–7.9.2014 Kerava on täynnä markkinahumua. Jo 37. kerran kaupunki kuhisee markkinayrittäjiä, tivolilaisia ja sirkuslaisia. Sirkusmarkkinat starttaavat sirkusparaatilla. Sen jälkeen ohjelmassa on markkinoiden Avajaissirkus. Aiempien vuosien tapaan avajaisten jälkeen alkavat katusirkusesitykset ja muu ohjelma.

Lauantaina klo 13 Aurinkomäellä järjesteään seurakunnan toteuttamana hauska ja lämminhenkinen Klovnijumis. Tämän vuoden ohjelmassa on myös Open Stage -tapahtuma, joka järjestetään nyt Aurinkomäellä. Lava on jälleen avoin kaikille taiteilijoille, jotka haluavat kokeilla teostaan/numeroaan lavalla.

Lauantaina ja sunnuntaina Iso-Hollon aukiolla on mahdollista tutustua sirkusvälineisiin osaavien sirkuslaisten opastuksella. Opastusta antamassa Ohkolan sirkuskoulun oppilaat sirkuskouluttaja Heikki Leppävuoren johdolla. Ja jos oikein innostut, voit myös ostaa sirkusvälineitä itsellesi.

Yksipyöräilijät kokoontuvat lauantaina ja sunnuntaina Keravalle. Lauantaina voidaankin katukuvassa nähdä tavallista enemmän yhdellä pyörällä kulkijoita. Sunnuntaina he kisaavat uusista ennätyksistä. Mukana sirkustunnelmassa on myös Suomen Tivoli, jonka laitteet kutsuvat taas huvittelemaan kaikenikäisiä.

Oheiset kuvat ovat Keravan Sirkusmarkkinoilta joskus 80-luvulta. Kaverit maailmanpyörässä ovat Mikko Nieminen ja Manne Sariola.No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: