Sunday 6 October 2019

2019 • Kolme parasta • Top three

Vasemmalta lukien: Euroopan parlamentin varapuhemies Heidi Hautala, Sirkus Finlandian johtaja Carl Jernström Jr., unkarilaisen Magyar Nemzeti Cirkusz´n johtaja József Richter Jr.Maailman Sirkusliiton kunniapuheenjohtaja Monacon prinsessa Stéphaniesveitsiläisen Circus Knie'n johtaja Mary-José Knie, Euroopan parlamentin jäsen István Ujhelyi ja Maailman Sirkusliiton presidentti Urs Pilz.

Tästä kerroin jo toissapäivänä, mutta maailman parhaaksi pääsemisestä kannattaa puhua parikin päivää. Unkarilainen Magyar Nemzeti Cirkusz, suomalainen Sirkus Finlandia ja sveitsiläinen Zirkus Knie ovat nyt Euroopan huippuluokkaan kuuluvia sirkuksia. Euroopan parlamentissa Brysselissä jaettiin Big Top Label -laatusertifikaatit 2. lokakuuta 2019.


Tilaisuuden organisoi Federation Mondiale du Cirque -liiton sirkus-suurlähettiläs ja Euroopan parlamentin jäsen ja BigTopLabelin alullepanija Istvan Újhelyi. Maailman Sirkusliiton kunniapuheenjohtaja. Monacon prinsessa Stéphanie osallistui tapahtumaan. Hän kävi myös kahdenvälisiä keskusteluja komissaari Mariya Gabrielin ja Euroopan parlamentin puhemies Sassolin kanssa. Aiheena oli tietenkin sirkustaide. Euroopan parlamentin varapuhemies Heidi Hautala ja monet korkean tason poliitikot olivat läsnä palkintojenjakotilaisuudessa.





.

No comments: