Monday, 13 November 2017

2017 Näitkö nämä? • Did you see these?

Sirkus Finlandia on jo talvileirissään. Kalustoa huolletaan ja korjaillaan, uusia rakennetaan ja suunnitellaan ensi vuoden ohjelmistoa. Nyt on hyvä aika muistella viime kesän kiertuetta. Matkan varrella tuli muutamia ohjelmamuutoksia ja -lisäyksiä. Kaikki kesän kävijät eivät ehkä nähneet ihan samoja ohjelmanumeroita. Tässä muutamia numeroita, joita nähtiin vain osassa kiertuetta tai erikoisnäytöksissä:


Latoya Donnert esitti kiertueen puoliväliin asti lehmät. Odotuksista poiketen ne osasivat yllättävän paljon eri liikesarjoja ja saivat hymyn kaikkien suupieliin.


Puje Boys tuli lehmien tilalle loppukiertueen ajaksi. Yllättävän helposti he saivat opetettua yleisöllekin Ikarisia leikkejä.


Troupe Puje oli harvinaisen monipuolinen artistiryhmä. Sen artisteista löytyi esimerkiksi jonglööriryhmä muutaman kerran. He käyttivät myös taiteilijanimeä Puje Boys.


Skating Senna eli Maria ja Samyr esiintyivät muutamassa erikoisnäytöksessä. Samyr oli yksi Diorios-surmanajoryhmän jäsenistä. Vauhti oli tässäkin henkeäsalpaavaa.


Jonglööri Mario Berousekin tytär Nicole saatiin muutaman kerran maneesille näyttämään taitojaan nauhanumerolla ja hula-hoop -vanteilla. Tunnettu sirkussuku voi hyvin ja jatkuu.


Maria Cordwell-Ignatova esitti muutamassa näytöksessä akrobatiaa liikkuvan hevosen selässä eli vikellystä. Baletinomaiset liikkeet ja kaunis asu toi väistämättä mieleen klassisen sirkuksen syntyhistorian. Juuri tällaista nähtiin 250 vuotta sitten Lontoossa. Loistava esitys.


Klovni Michelle Musserin hula-hoop -numero muuttui jo kiertueen alkupuoliskolla. Ensin Michelle esitti numeron kovan rokki-mimmin tavoin. Taustalla soi Lordin esittämä Hard Rock Hallelujah! En tiedä miksi numero muutettiin rauhallisemmaksi. Tuo rokkari-versio oli parempi.

.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: