Wednesday, 12 July 2017

2017 Sirkus Finlandia muutoksia • Changes


Niinhän se aina menee, kun syksyllä käyt katsomassa sirkusnäytöksen, se on erilainen kuin keväällä näkemäsi. Taiteilijoita saattaa vaihtua, esitysjärjestys muuttuu, artistit muuttavat omaa numeroaan paremmaksi jne. Minä käyn katsomassa samat sirkusnäytökset vähintään pari kertaa vuodessa. Aina niistä löytää jotain uutta. Niin nytkin, kun kävin toista kertaa katsomassa Sirkus Finlandiaa.


Ylinnä on kuva Michelle Musserin hulavannenumerosta keväällä Karjaalla. Tämä toinen kuva on viime viikolta Jyväskylästä, jossa klovni Michelle esiintyy vanteiden kanssa normaalissa esiintymisasussaan. Miksi tuo ylinnä näkyvä valkotukkainen rokkimimmi ei enää esiinny Hard Rock -musiikin tahdissa? Se oli vauhdikas esitys. Se oli myös hätkähdyttävä yllätys, kun katsoja tajusi, että sehän onkin Michelle.


Toinenkin muutos Sirkus Finlandian ohjelmassa on tehty. Lehmien esiintymissopimus loppui ja Latoya Donnert vei ne takaisin Tanskaan. Niiden tilalle tuli kolme poikaa Mongoliasta. He esiintyvät nimellä Puje Boys. Ja komeasti esiintyvätkin. Harvoin tuollaista permantoakrobatiaa pääsee näkemään. Kaiken lisäksi he ottavat yleisöstä avustajat ja tekevät heistäkin akrobaatteja. Hyvä, vauhdikas numero.

.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: