Wednesday, 19 April 2017

1936 Hämeen Tivoli • Funfair


Hämeen Tivoli vierailee Teuvalla 15–19.7.36.Ohjelmassa erikoisuutuuksia, joista mainittakoon maailman suurimmassa jättiläispallossa esitettävä surmanajo, jota suorittaa suomalainen huimapää Yrjö Jokilampi, Laulu- ja Soittonäyttämö, missä huvimestari Tupa-Uuno ja Suomen nuorin humoristilaulaja Pikku-Erkki kaikkien mielet virkistävät, Taitopirtti ensiluokkaisella taito-ohjelmalla, Vesilaivasto siirrettävine järvineen, missä jokaisella on tilaisuus purjehtia. Ainutlaatuinen uutuus!
Lisäksi kalteva karuselli, ainoa Suomessa, Nukketeatteri (erikoisesti lapsille), Hei-Hei-keinu, ampumarata, tanssilava, Zeppeliinipeli ym. ym. Lisäksi kentällä hauskaa kenttäohjelmaa.
Tivoli on avoinna arkisin 18–24, sunnuntaina 13–24.
Tervetuloa tutustumaan ajanmukaiseen, ainoaan supisuomalaiseen Hämeen Tivoliin!


Kalle Vihtori Jokilammen Hämeen Tivoli toimi ainakin vuosina 1934–1947. Parhaimmillaan liikkeellä oli jopa kolme eri osastoa. Kalle-Vihtorin lapset Anna-Liisa, Väinö ja Yrjö Jokilampi tekivät sirkus- ja tivolihistoriaa esiintymällä ensimmäisinä suomalaisina surmanajajina. Yrjö ajoi teräspallossa, Anna-Liisa ja Väinö puisessa pytyssä. Ylhäällä kuva ilmoituksessa mainitusta kaltevasta karusellistä. Taitopirtti oli tivolin sirkusteltta. Joskus sitä nimitettiin myös Taitotuvaksi. Mikähän oli tuo Vesilaivasto?


.

No comments:

Post a Comment