Tuesday, 20 December 2016

Circus Flic Flac


Saksalainen Circus Flic Flac esittää parhaillaan joulusirkusta peräti viidellä eri paikkakunnalla: Nürnberg, Dortmund, Kassel, Mönchengladbach ja Bielefeld. Kaikki viisi näytöstä jatkuvat tammikuun kahdeksanteen päivään asti. Huomio kiinnittyy kuitenkin Nürnbergiin sillä siellä Flic Flacillä on Euroopan suurin teltta, josta nämä kuvatkin ovat. Sen ulkomitat ovat 90 x 45 metriä ja etuteltta siihen vielä päälle. Vertauksen vuoksi: Sirkus Finlandian teltan halkaisija on 37 metriä. Flic Flacin teltaan mahtuu katsojia 1 600. Joka päivä on kaksi esitystä, klo 16 ja 20. Jouluaattona on vain yksi näytös. Artisteja Nürnbergissä on 50. Kesäisin Flic Flac kiertää vain yhdellä sirkuksella.

Kaikista tärkein asia on tietenkin, että Liina Aunola ja Martti Peltonen aka Aleksi Martin esiintyvät Nürnbergin show'ssa.


Kommentit:

Luulen, että olen ollut tuossa isossa teltassa. Silloin siellä oli Salima Peippo ja hänen kaverinsa, jotka olivat moottoripyörähyppääjiä, jotka myöhemmin putosivat. Saimme seurata teltassa sellaisen filmin tekemistä, missä moottoripyörällä hypättiin ilmassa olevan helikopterin yli! Oli aika uskomaton juttu. Kopteri oli pieni ja leijui matalalla ja pojat hyppäsivät motskarilla sen yli. Oli se hurjan näköistä.
t. Markku A

.

1 comment:

  1. Luulen, että olen ollut tuossa isossa teltassa. Silloin siellä oli Salima Peippo ja hänen kaverinsa, jotka olivat moottoripyörähyppääjiä, jotka myöhemmin putosivat. Saimme seurata teltassa sellaisen filmin tekemistä, missä moottoripyörällä hypättiin ilmassa olevan helikopterin yli! Oli aika uskomaton juttu. Kopteri oli pieni ja leijui matalalla ja pojat hyppäsivät motskarilla sen yli. Oli se hurjan näköistä. t. Markku A

    ReplyDelete