Monday, 7 March 2016

Kirjoja ja sirkushuveja | Books and circuses

Klovni Dodo.

Karjaan Fokus-talossa vietetään jälleen Kirjakekkereitä 12.3.2016 klo 10–15. Tämän vuoden tapahtuma on järjestyksessään neljäs. Kirjakekkerit tarjoaa upean tilaisuuden tutustuttaa kävijät kotimaisen kirjallisuuden maailmaan ja tämän hetken ajankohtaisimpiin kirjailijoihin. Tänä vuonna osallistuvat seuraavat kirjailijat: Elina Hirvonen, Juha Itkonen, Katja Kettu, Mary Kuusisto, Raakel Lignell, Jaana-Mirjam Mustavuori, Matti Rönkä ja Hannu Talvio. Täältä voit hankkia näiden kirjailijoiden ajankohtaiset kirjat signeerattuna ja vieläpä etuhintaan. Kirjoja on rajoitettu määrä. Varaa mukaan käteistä.

Paikalla on myös kirjanvaihtopöytä, joka toimii periaatteella ”Tuo viisi kirjaa – ota viisi kirjaa”. Lisäksi ohjelmassa on kirjakahvila ja runsaasti lasten ohjelmaa kuten kasvomaalausta, muovailunurkkaus, satuhahmojen väritystä, tarinaperhosten askartelua ja lapsiparkki.

Galleria Fokuksessa on jo nyt avoinna Sirkus Finlandian 40-vuotisnäyttely 15.3. asti ma–pe klo 10–17 ja la 10–14. Todellista yleisöryntäystä odotetaan Kirjakekkereiden aikaan 12.3. kun Klovni Dodo esiintyy näyttelyssä klo 12 ja 13. Aikuiset ja lapset valloittava klovni Dodo käyttää vapaa-aikanaan nimeä Jari Siljamäki.

Sirkus Finlandian ensi-ilta Tammisaaressa 21.4.1976. 


.

No comments:

Post a Comment