Saturday, 17 October 2015

Talvisirkus 2015 – Winter circus


Pääkaupunkiseudun asukkaat voivat joulukuussa nauttia harvinaisesta herkusta, kun Sirkus Tähti pystyttää Talvisirkuksen Oulunkylän kentälle. Matkaa Helsingin keskustaan on vain kuutisen kilometriä. Lähemmäksikin keskustaa tullaan, jos parin viikon sisällä löytyisi sopiva kenttä. Paikalle nousee lämmitetty sirkusteltta ja jo kentälle tultaessa on luvassa yllätyksiä ja oheisohjelmaa. Talvisirkuksessa on näytöksiä kerran päivässä 9.–13.12.2015. Sirkusnäytökset kestävät noin kaksi tuntia sisältäen väliajan. Ennakkolipunmyynti aloitetaan marraskuun aikana Lippupisteessä.

Sirkus Tähden kaikki taiteilijat ovat suomalaisia. Tunnetuin heistä lienee tietysti itse Joulupukki. Riemun kattoon nostaa rakastettu klovnimme Prof. Bluffo. Nelinkertainen Suomen mestari ja pari maailmanennätystäkin tehnyt Aaro Kontio esittä uskomatonta näppäryyttä diabolossa. Ari Lauanne heittää veitsiä avustajaansa kohden ja puhuu vatsasta sen minkä ennättää. Iida Vuorinen hallitsee tuoliakrobatian. Vasta 12-vuotias suuri trapetsilupaus Sara Tolpo viihdytti yleisöä jo kesäkiertueella monissa näytöksissä ja nyt hän tekee jouluisen numeron talvisirkuksessa. Livemusiikkiakin on luvassa.

Sirkustirehtööri Samir Abdelmeguid juontaa ohjelman Frida Lindforsin kanssa (alakuvassa). Välillä Samir muuntuu myös taikuriksi tai Sampo-pelleksi. Pakko sinne on mennä. Niin harvinaista herkkua tämä on talvella.


.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: