Saturday, 23 May 2015

Tivoli- ja sirkusyhdistys – Fairground and Circus Association


Suomalaisten Tivolien ja Sirkusten Yhdistys ry on perustettu ylläpitämään suomalaisten tivoli- ja sirkusalan toimijoiden yhteistyötä ja edistämään tivoli- ja sirkustoiminnan arvostusta sosiaalisesti. Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin Tuusulassa vuonna 1994. Vuonna 2004 rekisteröity Suomalaisten Tivolien Yhdistys ry muutti myöhemmin vuonna 2012 nimensä Suomalaisten Tivolien ja Sirkusten Yhdistykseksi.

Yhdistykseen kuuluvat nykyään Christer's Tivoli, Pelisaloon, Sirkus Finlandia, Suomen Tivoli, Tivoli J. Persson, Tivoli Sariola, Tivoli Seiterä ja Tivoli Suuronen.

Tivoli Suuronen Pirkkalassa 15.8.2010.

Tässä yhdistyksessä ei ole siis mukana isoja kiinteitä huvipuistoja. Mistähän se johtuu? Luulisi että niilläkin on osin samoja intressejä ja ongelmia kuin kiertävillä yrityksillä. Vai onko niillä oma yhdistyksensä?

Joitain keskustelupalstoja huvipuistojen käyttäjile löytyy, esimerkiksi Suomen huvipuistoseura. Se on syksyllä 2003 perustettu yhdistys. Tarkoituksena on yhdistää suomalaisia huvipuistojen ystäviä, edistää heidän harrastustaan ja lisätä heidän huvipuistotietämystä. Foorumilla käydään monipuolista keskustelua.

Giant Wheel. Tivoli Sariolan 26 m korkea Maailmanpyörä 
Tampereen Keskustorilla Kukkaisviikoilla 28.7.2012. 

.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: