Tuesday, 20 January 2015

Moottoripyöräonnettomuus - Motorcycle Accident


Kansainväliset Monte-Carlon Sirkusfestivaalit pidettiin taas Monacossa. Ennen ensi-iltaa kuultiin järkyttävä uutinen. Edellisyön harjoituksissa yksi artisteista menetti henkensä moottoripyörä-onnettomuudessa sirkuksessa. Kyseessä oli 24-vuotias Kevin Ferrari. Hän putosi 8 metriä korkealta lavalta ja sai moottoripyöränsä suoraan päälleen. Lääkärit kertoivat kuoleman tulleen välittömästi. Hän oli yksi Flic Flac Moto X -ryhmän jäsenistä, jotka esittivät Free Style Moto Cross -numeron. Kuolemantapaus oli ensimmäinen Monte-Carlon festivaalien 40-vuotisessa historiassa.

Kuolemantapaus ei perinteen mukaisesti keskeyttänyt varsinaisia sirkusnäytäntöjä. Moto-Cross -ryhmä ei kuitenkaan enää esiintynyt festivaaleilla. Ensimmäisen näytöksen alussa koko monituhatpäinen yleisö seisoi ja kunnioitti artistia hiljaisella hetkellä, Monacon Ruhtinas Albert II ja Prinsessa Stephanie yleisön joukossa.

Ranskalaiset eivät mielellään viljele muiden maiden kieliä. Kaikki puhuvat vain ranskaa. Niinpä oikein sävähdin, kun ranskalaisessa sanomalehdessä näkyi sivun levyinen englanninkielinen otsikko "The show must go on". Artikkelia tutkivat kuvan oikeassa reunassa Björn Gammals ja Carl Johan Jernström.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: