Tuesday, 24 June 2014

Viihdeohjelmien ja Junioritaikureiden SM 2014


Kouvolan Taikapäivät järjestää Viihdeohjelmien Suomen mestaruuskilpailun Kouvolan taikapäivillä 18.–20.07.2014. Alku- ja loppukilpailut pidetään lauantaina 19.7. ohjelmalavalla kävelykatu Manskilla. Kilpailuaika on max. 15 minuuttia. Kilpailija voi esittää loppukilpailussa saman tai eri ohjelman. Kolmelle parhaalle palkinnot.

Taikapäivien tavoitteena on kotimaisen taikuriperinteen vaaliminen ja edistäminen. Markku Purho Ky on järjestänyt Taikapäiviä Kouvolassa vuodesta 1982 lähtien. Taikapäivät toteutetaan Kouvolan kaupungin ja yhteistyökumppaneiden tuella. Tavoitteensa mukaisesti Taikapäivät on ensisijaisesti kotimaisten taikureiden koulutus- ja kilpailutapahtuma, jonka yhteydessä järjestettäviin yleisönäytöksiin myös suuri yleisö on tervetullut.

Parittomina vuosina Taikapäivät järjestetään ammattilaisten koulutustapahtumana pääsiäisenä, jolloin ratkaistaan myös taikureiden Suomen Mestaruus. Parillisina vuosina Taikapäivät järjestetään heinäkuussa kävelykatu Manskilla suurena yleisötapahtumana, jossa kilpaillaan Viihdeohjelmien Suomen Mestaruudesta.

Kouvolassa nähdään mm.:
Klovni Sebastian
Noora Karma (yläkuvassa)
Chan Yeop
Lee Hun
Lukas
Julius Frack
Paul Daniels
Jay Scott Berry (alakuvassa)
jne

Noora Karma esiintyy sekä Manskilla iltashowssa että sunnuntain gaalashowssa. Jay Scott Berry sekä luennoi että esiintyy. Samana viikonloppuna järjestetään Kouvolassa myös Junioritaikureiden Suomen Mestaruuskilpailut ja koulutustapahtuma.
No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: