Sunday, 22 June 2014

Catastrof versio 5


Sirkus Finlandiassa esiintyvä Catastrof Brothers on mielestäni yksi vauhdikkaimmista näkemistäni ilma-akrobatianumeroista. Voisi sanoa myös hurjimmista. Sen osoittaa se, miten paljon erilaisia vahinkoja ja sattumuksia tälle ryhmälle on kiertueen aikana sattunut. Ei äkkiä muistu mieleen toista vastaavaa. Kaksikon kokoonpano on muuttunut vähän väliä. Viimeksi tästä kirjoittaessani jo arvelin, että tuleeko duon kokoonpanossa vielä neljäskin muutos, mutta tänään se on totta. Nyt on menossa jo viides miehitys. Uutena kaverina Catastrofiin on nyt tullut Pedro. Sukunimenkin muistan ihan kohta. Ja koheltaminen jatkuu entiseen tyyliin kuumailmapallossa.

Pari päivää sitten säikähdettiin taas kerran, kun Daniele Nash putosi harjoituksissa ihan omaa huolimattomuuttaan kuumailmapallon gondolista. Muutama tikki päähän ja katu-uskottavuus lisääntyi kuin leijonan kouluttajalla.

Nyt en uskalla enää veikata kuinka monella kokoonpanolla Catastrof Brothers pääsee Helsinkiin asti syyskuun lopulla. Mutta pidän teitä ajan tasalla.

No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: