Friday, 28 March 2014

The Catastrof Brothers


Tätä odotan eniten Sirkus Finlandian ensi kesän ohjelmassa. Kaksi kuumakallea kuumailmapallossa.  The Catastrof Brothers käytti taiteilijanimeä The Keaton Brothers tai Duo Keaton esiintyessään Cirkus Arenassa Tanskassa vuonna 2012.

Daniel Nash syntyi Palermossa. Kun koulunkäynti päättyi hänen täytettyään 17 vuotta, hän päätti omistautua elämänsä suurimman unelman toteuttamiseen, tulla suureksi sirkustaiteilijaksi. Vain vähän rahaa taskussaan hän saapui Torinoon, jossa aloitti Cirko Vertigo -sirkuskoulun. Siellä hän kuuli sveitsiläisestä Dimitri Theatre Schoolista. Pääsykokeiden läpäisemiseen tarvittiin vähän onnea ja runsaasti lujaa tahtoa. Samana vuonna hän tapasi Claude Sprecherin, josta sitten tuli sekä hänen hyvä ystävänsä että myös työtoverinsa. Catastrof Brothers syntyi!

Rauhallisessa sveitsiläiskaupungissa syntyneestä Claude Sprecheristä ei odotettu sirkustaiteilijaa, mutta hän päätyi myös kuuluisaan Dimitri Theatre Schooliin, jossa kohtasi nykyisen esiintyjäkumppaninsa. He tekivät parina useita farssiesityksiä. Yhden tällaisen esityksen yhteydessä Kai Leclerc huomasi heidän yhteisen lahjakkuutensa ja ehdotti heille ilmassa tapahtuvan koomisen esityksen luomista, jossa käytettäisiin kuumailmapalloa ja vanhahtavia hahmoja. Näin heidän tarinansa alkoi.
No comments:

Post a Comment

Lähetä kommentti: