Friday, 20 December 2013

Peacock-teatteri 1963


Peacock-teatterissa oli toukokuussa HSY:n Vihreä Oksa.  Kesäkuun tähti Peacockissa oli koomikko Jonny Buchardt. Suomalaisia esiintyjiä oli vähemmän.

Heinäkuussa Peacockissa oli suomalainen taikuripari Jukka & Ass eli Jukka ja Pirkko Santanen. Jukka ja Pirkko (kuva alla) tekivät mentaalitaikuutta eli Pirkko istui sidotuin silmin selkä katsomoon ja Jukka kulki katsojien lomassa ja pyysi saada käteensä katsojalta jonkun esineen. Sen jälkeen hän sulki esineen käteensä ja kysyi vaimoltaan: Kerro minulle, mikä tämä on! Hetken kuluttua vaimo kertoi, oliko kyseessä kampa, avainnippu tai ajokortti.


Elokuussa ohjelman aloitti Porro Bros ja sen lopetti Rolly & Arri (kuva alhaalla)  Porro Bros-ryhmän kohdalla lukee, että jälkikasvulle mahdollisuus ja kotimaa Saksa. He olivat viimeisenä esiintyneiden Rollyn & Arrin jälkikasvua. Näiden kotimaaksi on mainittu Itävalta  ja ohjelmalehtisessä lukee ”2 superhypomoderaziösambinauttia”. Mitenkähän sekin lausutaan. Molemmat olivat koomisia liikunnallisia musiikki- ja tanssinumeroita. Rolly ja Arri olivat olleet jo aikaisemmin ja Porro Bros esiintyi myöhemminkin Peacockissa. He olivat luonteeltaan hyvin erilaisia. Toinen veljeksistä oli iloinen juhlija ja toinen pikemminkin uskonnollisuuteen taipuva.


No comments:

Post a Comment