Thursday, 21 November 2013

Tunturisusi


Hän on Hessu. Hän ei ole mikään tunturisusi, vaan koirasusi. Eikä tässä jutussakaan ole kyse susista vaan yhdestä Suomen parhaimmasta sirkussaitista netissä.

Jokaisella sirkuksella ja sirkuskerholla on nykyään jo omat nettisivunsa (no – ei ihan) mutta vähemmän löytyy yksittäisten sirkusharrastajien ylläpitämiä sivuja. Olen netistä löytänyt erään sellaisen, jota uskallan suositella. Tunturisuden sirkussivut ovat loistavat. Käykää ihmeessä katsomassa.

Sivuja ylläpitää Jorma Rajaniemi, eläkeläinen kuten minäkin. Molempiin on sirkus tehnyt lähtemättömän vaikutuksen jo silloin kun ei vielä tunnettu kyberavaruutta eikä mobiilipelejä. Rajaniemi innostui vuonna 2001 tekemään nettisivuja, joiden aiheena oli aluksi vain sudet. Jos todella olette kiinnostuneet susista, menkää samassa saitissa tänne. Sieltä löytyy kaikki tarpeellinen tieto susista ja koirista. Ja jos muutkin eläimet kiinnostavat, poiketkaa tänne. Oikeastaan tämä tunturisusi-saitti on pohjaton kaivo. Sirkus on vain osa sisältöä. Nykyään sieltä löytyy viihdettä, kulttuuria, urheilua, musiikkia, vuotuisjuhlia jne. Kaikki sivut ovat selkeitä ja miellyttäviä katsella. Nostan hattua tekijöille.

Alakuvassa Hessu varsinaisessa duunissaan Sirkus Finlandiassa avustajinaan Körkön pariskunta.


Kommentit:

Kiitos upeasta blogista! Itse pidän videoblogia, joka käsittelee vatsastapuhumista. Tässä videossa hassuttelemme Sirkus Finlandian esityksen väliajalla:
http://www.lily.fi/blogit/vatsastapuhujan-paivakirja/toihin-sirkukseen 1 comment:

  1. Kiitos upeasta blogista! Itse pidän videoblogia, joka käsittelee vatsastapuhumista. Tässä videossa hassuttelemme Sirkus Finlandian esityksen väliajalla:
    http://www.lily.fi/blogit/vatsastapuhujan-paivakirja/toihin-sirkukseen

    ReplyDelete