Sunday 7 July 2013

Kaksi ohjelmalehteä 1985



Sirkus Finlandia Seniorin ohjelma vuodelta 1985 on esitelty tässä blogissa 27.2.2013.  Ohjelmasta löytyi nyt myös A4-arkille painettu kevytversio. Se on ilmeisesti ollut käytössä ennen kuin varsinainen ohjelmalehti tuli painosta. Yllä kuvattu lehtinen on painettu kahdella värillä.

Suurin mielenkiinto minulla osui Amadeo Folcon norsukuvan jälkeen heti tuohon iloiseen klovnipoikaan. Sehän on Sirkus Finlandian maneesimestari Carlo eli Juancarlos Jarz! Alakuvassa melkein sama väreissä. Alimmaisin kuva on tältä vuodelta. Carlo avustaa siinä Jose Micheliä klovninumerossa.

Tässä samalla voidaan tehdä pari korjausta/lisäystä tuohon aikaisempaan ohjelmalehden postaukseen. Duo Huesca teki kaksi numeroa, Huescan nimellä kaskadöörinumeron ja The Brocksons-nimellä kireän vaijerin numeron. Huescat eivät olleet mukana Trio Bartokissa vaan tämä englantilainen ryhmä oli omansa. Jarzit tekivät kaksi numeroa, alkuosassa Mr Gianni teki rola-rola-numeron ja toisella puoliajalla veljekset tekivät koomisen numeron kiinteällä trapetsilla.




No comments: