Monday 22 April 2013

Cirque Dracula Reincarnation



ArtTeatro palaa Kreivi Draculan maailmaan. Turun kulttuuripääkaupunkivuonna 2011 esiintynyt Dracula palaa jälleen kaupunkiin. Cirque Dracula Reincarnation pyörii Varvintorille pystytettävässä Spiegeltent-teatterissa 2.8.–29.9.2013.

Luvassa on eurooppalaista kabareeta. Artistit tulkitsevat kuoleman rajat murtavan rakkaustarinan intohimoisilla ja vaarallisilla voltti-, fakiiri- ja akrobatianumeroillaan nauruhermoja kutittavaa komiikkaa unohtamatta. Sirkusnumeroiden valmennuksesta vastaa urheiluakrobatian maailmanmestari Slava Volkov. Ranskalainen säveltäjä Corinne Kuzma määrää musiikin tahdin. Esityksen konsepti ja taiteellinen johto on trapetsitaiteilija Pauliina Räsäsen käsialaa.

Muu artistijoukko on vakuuttava: Xiou Xue (Kiina), Antti Kulmala (Turku), Anatoli Akerman (Ruotsi), Betty Bloomerz (USA), Sergey Timofeyjev (Ukraina), Sylvia Louis (Kanada) ja Valentino Bihorac (Serbia). Esitys kestää 2 h 10 min.

Ja sitten, jos haluat herkutella oikein kunnolla, niin keittiömestari Per-Erik Silver loihtii suussasulavan illallismenuun. Ruokailu alkaa 1,5 tuntia ennen esitystä. Myös esityksen aikana voi nauttia juomia, sillä teltassa on anniskeluoikeudet.

Muuten – liput kannattaa hankkia nyt, sillä viime kerralla jokunen jäi ovien ulkopuolelle.


No comments: