Sunday 10 March 2013

Turun Tähti 2013 -kilpailu



Turun Tähti 2008 klovni Pekka Laamanen.

Jälleen etsitään nousevia kykyjä sirkus- ja varieteetaiteen kohdevalojen loisteeseen. Tämä on vaihtoehto niille, jotka jäävät laulu- ja bändikilpailujen ulkopuolelle. Jokainen ei-päätoiminen, täysi-ikäinen artisti tai esiintyjäryhmä voi tämän lavaviihteen monialakilpailun kautta saada itselleen nimeä, näkyvyyttä ja ennen kaikkea tärkeää lavakokemusta oikean yleisön edessä.

Kilpailuja on järjestetty vuodesta 1998 lähtien. Osakilpailuiltoja on kaksi (pe 5.4.2013 ja pe 12.4.2013) ja kukin kilpailija esiintyy jommassa kummassa osakilpailussa. Näistä osakilpailuilloista tuomaristo valitsee loppukilpailussa (pe 26.4.2013) nähtävät esiintyjät.

Turun Tähti 2013 voittaja saa 2 000 euron stipendin. Jos olet täysi-ikäinen taikuri, tanssija, jonglööri, akrobaatti, klovni, imitaattori, stand-up osaaja, kahlekuningas, miekannielijä tai omaatko jonkin ennen näkemättömän kyvyn, niin siitä vaan! Kilpailuun voi osallistua yksin, parina tai ryhmänä. Ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan täällä. Kilpailu on osallistujille maksuton. Kilpailijat hoitavat itse omat matka- ja majoituskulunsa. Tapahtumapaikkana on yökerho Night Club Marilyn Turussa ja osallistujien ikäraja on 18-v.


Turun Tähti 2011 taikuri Max Fredriksson.

No comments: