Tuesday 14 August 2012

Tampereen Teatterikesä

Tampereen Teatterikesä tuli ja meni. Jo 44. kerran. Katseltavaa ja koettavaa oli jokaiseen makuun. Pääsin kuitenkin melko halvalla, kun kiersin vain katuteatteriesitykset. Sää suosi esiintyjiä kaikkina päivinä. Harmi, että Ian Marchant joutui perumaan That Juggler -esityksensä, mutta esitykset korvasi tamperelaislähtöiset Petteri Jakobsson Reinosirkuksellaan ja


D.A.D eli Matias Salmenaho ja Andreas Falk. Matias Salmenaho (s. 1986) on syntynyt Ruotsissa ja siellä käynyt sirkuskoulunsa. Ruotsalainen Andreas Falk (s. 1982) on tuttu Cirkus Cirköristä. Pari on kiertänyt esityksellään ympäri Eurooppaa. Heidän esityksensä oli mielestäni paras Teatterikesässä.


Dynamime eli ranskalainen Christian Albouy esitti numeronsa Postimies Bidule Keskustorilla. Olisikohan johtunut meidän kulttuurieroistamme, että esityksen kaikki jutut eivät oikein kolahtaneet. Tai sanotaanko suoraan, etten ymmärtänyt. Sympaattinen mies sai hyvin yleisön mukaansa.


Venäläinen Two Monkeys -klovniryhmä valloitti Tullikamarin aukion. Heidän esityksensä R&J kertoi maailmasta ilman väkivaltaa ja kateutta. Ryhmässä oli kaikkiaan viisi henkeä. Ihan ilokseen sitä touhua katseli.

Kommentit:

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Hei
Olen lisännyt tämän kirjoituksesi Christian Alboyn Dynamime fb-sivulle. 
https://www.facebook.com/Dynamime
Saa tykätä!
- - - - - - - - - - - - - - - - -

2 comments:

Anonymous said...

Hei

Olen lisännyt tämän kirjoituksesi Christian Alboyn Dynamime fb-sivulle.

https://www.facebook.com/Dynamime

Saa tykätä!

Kari Nieminen said...

Tykätään!