Monday 31 October 2011

Viimeisen illan yllätykset


Sirkus Finlandian tämän kesän kiertue päättyi eilen. Sirkuksen traditioihin kuuluu, että viimeisessä näytöksessä tapahtuu kaikenlaisia kommelluksia, yllätyksiä ja piloja. Niin myös eilen.

Troupe Catanan esityksen jälkeen, maneesille ilmestyi aivan tuntematon duo näyttämään kuinka vipulautaa käytetään. Valitettavasti tapahtui odottamaton työvälineen rikkoutuminen, mutta artistipari näytti kyllä hyvin professionaalilta.

Gotys Clownin ravintolanumerossa asiakkaita tulikin areenalle enemmän kuin oli sovittu, mutta hovimestari oli tilanteen tasalla ja palveli ylimääräistä pariskuntaa hyvin luontevasti.

Pat Clarrisonin Hot Dogs -numeron musiikista huolehtii normaalisti pelkkä orkesteri, nyt ilmestyi taustalle myös seksikkäät (ainakin kaukaa katsottuna) tanssitytöt. Koirat eivät kuitenkaan hermostuneet ylimääräisistä kaunottarista.

Näitä tsoukkeja olisi saanut olla enemmänkin. Veikkaan, että moni asiakas ei huomannutkaan, että ne eivät kuulu ohjelmaan. Nämä yllätyspalat olivat Harry Hamarin ja Jouni Aallon päähänpistoja. Ilmeisesti herrat olivat oikein miettineet numeroittensa ulkoasun, rytmityksen ja sanoman.

www.sirkusfinlandia.fi




Kommentit:

Olisi ollut ilo olla siellä :)
----------------------------------------
Harry ja Jouni ilmestyivät maneesille ensimmäisen kerran jo näytöksen alussa kun Anne-Mari Kanniainen viritteli yleisöä sopivaan sirkustunnelmaan. Jonkun valssin kohdalla haitaristin eteen ilmestyi valssaamaan oudon näköinen pari. 
t. Markku Aulanko

2 comments:

Syssis små funderingar said...

Olisi ollut ilo olla siellä :)

Anonymous said...

Harry ja Jouni ilmestyivät maneesille ensimmäisen kerran jo näytöksen alussa kun Anne-Mari Kanniainen viritteli yleisöä sopivaan sirkustunnelmaan. Jonkun valssin kohdalla haitaristin eteen ilmestyi valssaamaan oudon näköinen pari. t. Markku Aulanko