Friday 14 October 2011

Valokuvanäyttely


Sirkus Finlandian kiertue on loppusuoralla tämän vuoden osalta. Kiertue päättyy aina Helsinkiin lokakuuksi. Viime vuodet se on ollut Kaisaniemen kentällä.

Tänä vuonna on etutelttaan pystytetty myös valokuvanäyttely, joka on avoinna aina tunti ennen näytöstä. Sitä voi käydä katsomassa ilmaiseksi vaikka ei ostaisi sirkuslippua. Sama näyttely oli myös Karjaalla Galleri Zebrassa viime huhtikuussa.

Näyttelyn nimi on Tähtihetkiä ja se kertoo Sirkus Finlandian arkipäivästä. Valokuvaaja on Nikolas Werngren ja kuviin liittyvät tekstit on tehnyt Katia Wagner. Teksteistä muuten huomaa, että niiden suomentaja on äidinkieleltään ruotsalainen. Pari selkeää virhettä kielii siitä. Näyttelyn kuvat ovat hyviä. Kaikesta näkee, että niiden eteen on tehty töitä ja taustalla on ilmeisesti myös vankka tietämys alalta. Lokakuun jatkuvat sateet ovat kuitenkin pistäneet valokuvat hiukan aaltoilemaan teltan kosteassa ilmassa.

Yläkuvassa Klovni Bonbon tervehtii yleisöä valokuvanäyttelyn edessä. Alakuvassa seniortirehtööri Calle Jernström samassa näyttelyssä keväällä Karjaalla.

www.sirkusfinlandia.fi
www.gallerizebra.fi


No comments: